Обрни, окрени, показало се да су жене најопаснија опозиција за ову власт. Прво чика Бата, па чика Мали, па сад и овај несретни чика Јованов. Њихови појединачни ударци на жене, додуше свако у свом стилу и примерено својим интелектуалним способностима, указују на то какав се маскулини клуб пробирикао, па још и да влада државом. Да малтретира жене и да влада државом. Опет се показало како се слични сличнима радују, како се лако сабирају, али не као муве око оне уличне светиљке из песме, већ око измета. Јербо, улична светиљка муве поубија, а говно их храни. Треба мислити о томе.
Узгред, сада је много јасније откуд госпођа Ајкула у оном рекламном споту. Изгледа да је сваки од припадника владајуће касте имао своју госпођу Ајкулу и свој ћошак у раном узрасту, те је у њему дуго и неутешно боравио, и при том акумулирао свој бес. Несрећа је што су из тих ћошкова излазили, тужно је што су те жене, што су их тада у ћошкове сабијале, биле слабе и попустљиве, те их из истих пуштале. Да су и данас у њима, свако у свом ћошку, никада се не би окупили, ма колико год да их примамљив измет призива и на окупљање зове.
Мушкарци се деле на шмекере и џибере. Шмекер је увек шмекер, као што је џибер увек џибер. Иде време у ком ће шмекери морати мало да му га дају по џиберима. Џибери се осилише. Нису нејач само жене. Не буде ли им се стало на реп, кренуће они, ако већ нису, и на децу, старе, болесне и немоћне.
Има и међу женама шмекера и џибера. Разликују се по томе што жене шмекери само што немају муда, умеју да се трсе и курче, а жене џибери мушкарцима џиберима повлађују. То повлађивање, то је факат нека тешка патологија, мазохизам изворног облика, техничка грешка у васпитању. Жене џибери могу да воле своје мушкарце џибере, можда је та љубав и већа и јача кад их ови бију и малтретирају, и бесконачна кад их ови убијају. А то је зло, велико зло. И о томе треба мислити. И не само мислити.
Мене је срамота. Мојом земљом владају џибери. Толико ме је срамота, да бих у ту земљу лако пропао. Али, то није баш шмекерски.
И да, још и то. Џибери су кукавице, огавне кукавице. Једно мрш! свашта може да направи. Изгледа шашаво, то мрш! може и говна да почисти. У ћошак. У исти онај из кога су дошли.
Ајмо шмекери. Ћошкови да се напуне џиберима. Да се врати пристојност, па онда редом, све остало што џибери укинуше. Да се од срамоте у земљу не пропада, бар не због смрдљивих џибера.

Advertisements

5 thoughts on “Шмекери vs џибери

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

w

Повезивање са %s