„Нико не може да спори његово право да буде ментор и да је могао да води дипломске и докторске радове на универзитету”, истакао је Вербић и додао да то није формално питање којим може да се бави министарство.

прекоВербић поздравио оставку Јовановића : Друштво : ПОЛИТИКА.

Можда, госн министре, тај ваш Нико и не може да оспорава Ћомијево право да буде ментор, али маса људи види и схвата како у ствари изгледа један морални пигмеј.  Е сад, ако ни вама не смета што морални ништавац дилује докторске титуле, и ако сте решили, видим чврсто и постојано, да се тиме не бави министарство, биће да сте се декларисали, изабрали страну. А можда и подлегли неком, што спољном што унутрашњем притиску. Што и није нека олакшавајућа околност, већ више тема за размишљање. И питање-а кој мој ћете нам онда?

Са таквим ставом само уверавате околиш да сте један шрафчић партократске механизације здушно ангажоване на уништавању елементарних друштвених норми и начела. Подмазасте ви ту механизацију баш кад је заличило да почиње да трокира. Мајсторски, нема шта.

Добро је што јавно одбијате да посао радите и урадите до краја. Ако је друштво заинтересовано, оно ће то већ урадити уместо вас. Али, опет се нуди оно незгодно питање-а кој мој ћете нам онда?

Можда и не знате, али друштво је заинтересовано:

zavrsio-je-megatrendи здушно се спрда док се ви нећкате и премишљате:

ajmo-megatrend-diplomЧувајте се, пошто са таквим дефетистичким ставом прилазите ситуацији у којој ни сами нећете имати много избора да бирате друштво. Друштво:

mica-jovanovic-megatrend-milica-dordevic1Или друштво:

mica-jovanovic-megatrend-milica-dordevic-1348174069-210590Или, на крају крајева, друштво:

harmony-smallОва горња фотографија названа је Хармонија. Сви су ту, и мишић и зечић и маче и кученце. Тако да, ако већ пропуштате прилику да се борите, до краја, не пропустите прилику да нађете свој лик у Хармонији. Формално, неформално, ту сте, не брините.

Тако је то. Свако бира своје друштво. Некоме је полазни критеријум величина срца, некоме величина душе, опет неко гледа запремину мозга, а неко тражи само оне са сличном величином муда. Слобода избора је ем загарантована ем неприкосновена. Због тога је и врло зајебана…а рек’о би човек како је то баш једноставно. Бирајте друштво, госн министре, док можете. Иначе ће „друштво“ изабрати вас.

 

Advertisements

2 thoughts on “Вербић поздравио оставку Јовановића : Друштво : ПОЛИТИКА

  1. Hah, bravo, majstore. Verujem da premijer ništa gluplje nije pročitao od ovoga: “Je li, Verbiću, je l’ tako da ni ti nisi video ništa gluplje?“…
    Mislim, priznaj da je teško pobiti premijerove argumente, jer oni uvek dođu posle ohoho dugačke dramske pauze, tako da ni Verbiću ne preostaje ništa drugo nego da klimne glavom i dublje se uvuče, ne bi li ostao manje primećen u masi.

    1. 🙂 гледао сам га данас код Бујошевића 🙂 мсм, могу само да замислим колико је Драгану било напорно радити интервју…после овога Бујошевић може ‘ладно да оде у неку бању, на опоравак…
      можда ја дижем панику, али ово је или опасан, ооопааасан случај параноје, или врхунска глума параноика, али било једно или друго, ту само једна терапија даје резултате 🙂

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

w

Повезивање са %s