šta ste tražili, to ste i dobili – kazao je Dačić

прекоVučić: Nisam iznenađen Mićinom prevarom – Kurir.

Има она народна, о јебању у здрав мозак. Квака није у радњи, већ у придеву-„здрав“. Тако се, свеопштим развојем друштва и њему сродних појава, развијају и те, народне мудросерије. Оне изворне, постају некако народске, ове нове што из њих извиру-новокомпоноване. Тако би и са овом министра спољног, лагана трансформација довела до облика који је некако потпунији, шири и реалнији, а гласи здраво јебање у нездрав мозак.

Могао бих ја сад ту да разглабам, да мрсим о томе ко ту шта ради, кога и коме, па и о другим, сродним народним, као она, да радњу не одрађују лепи, а нарочито не паметни, већ искључиво упорни. Чему? Зарад неке поуке? После толико времена, које углавном протиче у доброј спрдњи и зајебанцији свих могућих актера здравог јебања, при чему се поза не мења, они који су горе увек су горе, они доле држе се упорно за то доле, нема потребе за укључивање мозга. Он је нездрав, па нездрав, дубоко обамро утопљен у све могуће хормоне среће и задовољства. А тако нешто није баш паметно кварити. Пут од (опет народски речено) дупета до мозга није дуг. Он је бесконачан.

Можда ипак треба рећи, дуготрајан и једноличан секс доводи до засићења. Кад тад. И онда се уводе разне справице и помагала, зарад „освежења“, „промене“, досезања до неког „новог“, „следећег“ нивоа. Чини ми се само, да ће у случају овог нашег, несретног и јебеног дрштва, та помагала бити кука и мотика, а то би ипак био „почетак краја“ ове дуготрајне и мукотрпне сексуалне авантуре која је, прилично неприметно, и без специјалних алата, ипак досегла садо-мазо стадијум.

Одох сад ја мало на паузу, ваља се, једна пљуга после сеансе готово да има лековита својства.

Advertisements

2 thoughts on “Vučić: Nisam iznenađen Mićinom prevarom – Kurir

    1. Баш тако, Станимире, баш управо тако. Из било ког угла да се посматра, види се само перверзија…општа, декадентна, погубна…ми сви живимо своје квази животе у времену перверзије.
      Поздрав друже!

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

w

Повезивање са %s